Carmen Iohannis, diriginta pentru inca o promotie de elevi ai Colegiului Lazar

Luni a sunat clopotelul pentru mai bine de 60 de mii de elevi din tot judetul. Multi dintre ei pasesc pentru prima oara intr-o sala de clasa. Cu emotie au revenit in banci si cei care au trecut in clasa a IX-a. Cele mai mari emotii le au cei de la clasa a IX-e de la Colegiul Natonal Gheorghe Lazar. Acestia o vor avea ca diriginte pe Prima Doamna.

Aproape 61 de mii de elevi au mers luni la festivitatile de deschidere a noului an scolar. La Colegiul Gheorghe Lazar din Sibiu spre exemplu, liceenii au putut-o intalni pe sotia Presedintelui. Carmen Iohannis este aici profesoara de engleza. Cei mai norocosi sunt insa elevii de la clasa a IX-a E care o vor avea ca si diriginta.

Bucuria revederii a fost cu atat mai mare pentru fostii elevi ai Primei Doamne. Acestia au imbratisat-o cu caldura si chiar au insotit-o in sala de clasa pentru a le povesti impreuna bobocilor despre cei 4 ani care ii asteapta la Colegiul sibian. Cat despre Carmen Iohannis ca si diriginte, fostii elevi au numai cuvinte de lauda.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS