Card pentru plata indemnizatiei de somaj

Hila Ovidiu

Somerii isi vor primi indemnizatiile prin intermediul unui card. Acesta va fi emis de catre ANOFM si il scuteste practic pe beneficiar de interactiunea cu bancile pentru obtinerea unui card pe care sa fie efectuata plata indemnziatiei de somaj.

indexAu cam apus vremurile in care somerii trebuiau sa vina lunar la Agentiile Judetene pentru Ocuparea fortei de munca in incercarea de a obtine toate actele necesare pentru a intra in posesia indemnizatiei de somaj. La fel de trecute sunt si vremurile in care trebuiau sa ia la rand toate bancile pentru a vedea care dintre ele ofera carduri in conditii avantajoase. Si asta pentru ca Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca deruleaza un proiect prin care indemnizatiile de somaj for fi platite prin intermediul unui nou instrument de remunerare. Prin intermediul noului card tot suportul tehnologic va fi oferit de catre unitatile teritoriale AJOFM. Cardul Prepaid mai are un avantaj: minimalizeaza orice posibilitate de fraudare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Culmea nesimtirii:vandalism sub ochii parintilor

Dupa ce ani de zile s-au plans ca nu au locuri de joaca pentru copii, acum isi bat joc de cele existente. Vorbim despre unii sibieni care isi lasa odraslele sa vandalizeze leagane, tobogane sau cataratori. Ba mai mult, daca li se atrage atentia ca fac un lucru rau, parintii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro