Carambol la Vestem

Hila Ovidiu

Accident in lant pe Drumul National 1 in zona Vestem. 10 masini au fost implicate in carambolul produs din cauza poleiului. Traficul rutier a fost deviat in zona aproximativ 3 ore.

15.01.2015 09:47Nu mai putin de 10 masini s-au tamponat in aceasta dimineata pe DN 1 in zona localitatii Vestem. Din cauza neatentiei si poleiului a derapat prima masina, iar dupa ea au ajuns in parapet alte 9 autoturisme. Femeia din prima masina spune ca a incercat sa franeze insa s-a dus pe drum ca pe sanie. Cei implicati in carambol spun ca drumul aluneca mai ceva ca un patinoar. Ba mai mult, oamenii dau vina si pe existenta parapetilor de pe margine respectiv dintre benzi. Acestia spun ca daca nu ar fi fost parapetii nu ar fi fost atatea masini avariate.
In zona traficul s-a desfasurat cu dificultate pentru mai bine de 3 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un an plin...

Peste 360 de mii de vizitatori au trecut pragul Complexului National Muzeal Astra in 2014. Cei mai multi, au ales ca destinatie Muzeul in aer liber. Tot anul trecut au fost vernisate 17 expozitii. 2014 a fost un an plin pentru cei de la Complexul National Muzeal Astra. Au lucrat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro