CANICULA REVINE!

studio

Un nou val de caldura ameninta tara. Reprezentantii Centrului Regional Meteorologic Transilvania Sud au emis o informare meteorologica prin care anunta temperaturi de pana la 37 de grade.

Miercuri, joi si vineri, judetele Alba, Sibiu, Mures, Brasov, Harghita si Covasna vor fi traversate de un val de caldura persistent si disconfort termic. Vremea va fi calduroasa, caniculara, mai ales in jumatatea vestica a Transilvaniei, unde se vor inregistra valori de temperatura 35-37 de grade. Indicele temperatura-umezeala va atinge si chiar depasi pragul critic de 80. Chiar si la sfarsitul saptamanii temperaturile se vor mentine ridicate. Reprezentantii Directiei Agricole Sibiu spun ca in judet sunt afectate peste 8.000 de hectare de porumb, culturi de rapita Si cartof. Disconfortul il simt si copiii sau varstnicii, carora le este recomandat ca la orele amiezii, sa nu iasa din casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ZIUA EUROPEANĂ A SIGURANȚEI RUTIERE, MARCATĂ PRIN CONTROALE LA SIBIU

Politistii rutieri, au sarbatorit miercuri, „Ziua Europeana a Sigurantei Rutiere”. Ei au marcat aceasta zi prin munca, in trafic, controland autocare si masini de transport marfa. La initiativa Comisiei Europene, ziua de 27.04.2007 a marcat prima editie a actiunii „Ziua Europeana a sigurantei rutiere”, care s-a desfasurat sub deviza „Un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro