Canicula a inmultit cazurile de la Ambulanta

Hila Ovidiu

Duminica, luni si marti, zilele in care tempertaturile in Sibiu au atins limite extreme, numarul cazurilor care au ajuns la Serviciul de Ambulanta Sibiu a crescut vizibil. Desi nu au fost persoane care au cazut pe strada din cauza caldurii, medicii de pe ambulanta s-au confruntat cu multe cazuri de boli cronice acutizate din cauza caldurii.

Trei zile de foc, duminica, luni si marti, le-au dat serios de lucru ambulantierilor sibieni. Daca in mod normal la Serviciul de Ambulanta Sibiu se inregistreaza, in medie, 100-110 cazuri medicale pe zi, temperaturile extreme din ultima perioada au contribuit la inmultirea urgentelor medicale, ambulantierii ajungand sa intervina chiar si la mai mult de 140 de cazuri zilnic. Desi nu au fost situatii in care oamenii au cazut in strada din cauza caldurii, medicii s-au confruntat cu multe cazuri medicale agravate din cauza temperaturilor foarte ridicate. Expusi acestor riscuri au fost batranii si persoanele care sufera de afectiuni cardiace.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cea mai veche locuire neolitica a fost descoperita la Sibiu

Masca si obiecte din Lut vechi de peste 8 mii de ani au fost descoperite in cadrul sapaturilor arheologice efectuate pe locul viitoarei autostrazi Sibiu Orastie. De fapt, specialistii spun ca acolo au dat peste cea mai veche asezare umana neatinsa de mana omului din neolitic si pana in octombrie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro