Canalizare noua pe strada Podului

Se reface canalizarea pluviala pe strada Podului. Municipalitatea a semnat deja contractul de finantare prin PNDL pentru realizarea acestei lucrari. Valoarea totala a interventiei este de 8,6 milioane de lei.

Reprezentantii muncipalitatii spun ca au ajuns la concluzia ca pe aceasta strada este nevoie de un nou sistem de canalizare pluviala dupa ce in cursul verii trecute in urma unor ploi abundente strada a fost inundata. Rigolele existente la momentul actual nu pot face fata debitului mare de apa mai ales ca pe aceasta strada ajung si aplele pluviale de pe strazileadiacente care au panta in aceasta directie. Noul sistem va fi insa proiectat special pentru a rezolva aceasta problema.

Prin acest proiect se va realiza in prinicpal reteaua de canalizare pluviala cu o lungime de 1,87 kilometri. De asemenea va fi realizat inca un sistem secundar de canalizare pluviala cu o lungime totala de 2,35 kilometri care va fi folosit pentru colectarea apei scurse de pe casele din zona. Se estimeaza ca implementarea proiectului se va face pe o perioada de 12 luni.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS