Campionatul suporterilor

Hila Ovidiu

Liga Suporterilor organizeaza, prin Asociatia Suporterilor, un campionat de fotbal care se adreseaza tuturor iubitorilor sportului rege. Pana acum s-au inscris in competitie 14 echipe din judet, dar si din afara judetului. Printre acestea se numara si o echipa de fete.

Cum inceperea campionatului de fotbal s-a amanat cu doua saptamani, suporterii vor sa-si mentina treaz interesul pentru sportul rege. Astfel, Liga Suporterilor Sibieni, prin Asociatia Suporterilor, vor organiza un campionat de fotbal la care sunt invitati sa participe toti suporterii acestui sport. Totodata, scopul actiunii este acela de a  mari comunitatea suporterilor si de a atrage noi si noi simpatizanti. Evenimentul se va desfasura in data de 5 august, pe Municipal. Pana acum s-au inscris 14 echipe, printre care si una de fete, insa organizatorii se asteapta la mult mai multi participanti. Paralel, organizatorii au pregatit si o expozitie foto intitulata „Vointa Sibiu – 5 ani” ce surprinde parcursul Vointei din Liga a 4-a pana in Liga 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Piese unice descoperite in siturile de pe autostrada Sibiu-Nadlac

Au luat la verificat 40 de kilometri de teren, au facut sapaturi pe 5 dintre acestia, iar miercuri au prezentat in premiera o mica parte din rezultatele muncii lor. Vorbim despre cei care s-au ocupat de diagnosticarea si idenficiarea siturilor arheologice de pe teritoriul viitoarei autostrazi. Au muncit un an […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro