Campanie ITM cu multe amenzi

Hila Ovidiu

Prima etapa a Campaniei Nationale privind verificarea respectarii prevederilor de securitate si sanatate in munca in societatile care desfasoara activitati de intretinere si reparatii auto s-a incheit la Sibiu. Inspectorii au verificat 27 angajatori si au aplicat 111 sanctiuni contraventionale.

In aproape o luna, cat au verificat societati care desfasoară activitati de intretinere si reparatii auto, inspectorii ITM au identificat numeroase nereguli. Au fost controlate 27 de unitati cu 277 de angajati, si au fost constatate 111 neconformitati in domeniul securitatii si sanatatii in munca, pentru care s-au aplicat tot atatea sanctiuni. Dintre acestea, 4 au fost amenzi in valoare de 13.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

DGA, 7 ani de activitate

Directia Generala Anticoruptie din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor aniverseaza anul acesta sapte ani de la infiintare. La Sibiu, persoanele care doresc sa sesizeze fapte de coruptie savarsite de lucratorii Ministerului Administratiei si Internelor se pot prezenta la sediul Biroului Judetean Anticoruptie, de pe str. Revolutiei, nr. 4-6. 7 ani […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro