Campanie de amploare la ITM Sibiu

Hila Ovidiu

In perioada 7- 18 mai, din initiativa Inspectiei Muncii Bucuresti, inspectorii ITM Sibiu vor desfasura in tot judetul Campania Nationala in domeniul securitatii si sanatatii in munca privind verificarea respectarii prevederilor de securitate si sanatate in munca in societatile care desfasoara activitati de intretinere si reparare ale autovehiculelor.

Inspectorii ITM Sibiu au demarat marti Campania Nationala in domeniul securitatii si sanatatii in munca privind verificarea respectarii prevederilor de securitate si sanatate in munca in societatile care desfasoara activitati de intretinere si reparare ale autovehiculelor. Principalul obiectiv al campaniei este cresterea gradului de constientizare al angajatorilor si lucratorilor care desfasoara activitati economice principale sau secundare de intretinere si reparatii auto, in ceea ce priveste respectarea prevederilor legale referitoare la sanatatea si securitatea in munca a lucratorilor cat si verificarea si utilizarea echipamentelor de munca fara pericol. Campania se desfasoara pana in data de 18 mai, iar in cazul in care vor depista nereguli, inspectorii ITM pot sista activitatea echipamentelor defecte, pot acorda avertismente sau chiar sanctiuni cuprinse intre 4.000 si 8.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scoala Regina Maria devastata de hoti

Regina Maria, una dintre cele mai prestigioase scoli din judet a fost calcata luni spre marti de hoti. Infractorii au intrat pe geam, au devastat mai multe clase, au distrus arhiva cu cataloage si au sustras mai multe bunuri printre care componente PC, un aparat foto modern si un videoproiector […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro