Calea Poplacii costa 4 milioane de euro

Hila Ovidiu

Miercuri a fost semnat contractul de lucrari pentru Calea Poplacii. Acesta este in valoare de peste 4 milioane de euro. Cu acesti bani vor fi realizate reparatii capitale la retelele de apa, canalizare si carosabil.

Peste 4 milioane de euro vor fi investiti in reabilitarea strazii Calea Poplacii. Contractul de lucrari a fost semnat miercuri. Pe langa lucrarile la retelele de apa, canalizare si infrastructura rutiera contractul mai prevede si amenajarea de spatii verzi, parcari, piste pentru biciclete si un nou sens giratoriu in Piata Sadu. Lucrarile prevazute pe aceasta strada vor fi foarte ample. Calea Poplacii masoara 1,74 kilometri lungime. Reabilitarea va incepe in perioada imediat urmatoare. Acesta nu este insa singurul contract de lucrari care va fi semnat pentru aceasta strada. Contractul de iluminat public va costa aproximativ 1,4 milioane de lei. Acesta include si montarea pe Poplacii a 94 de stalpi de iluminat si a instalatiilor aferente. Pana la semnarea contractului de iluminat insa, timp de 18 luni firma care a lucrat si pe strada Nicolae Iorga sau strada Rusciorului va reabilita Calea Poplacii conform contractului. Garantia lucrarilor este de 4 ani, iar banii de reabilitare provin de la BERD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vesti bune

Vesti bune pentru soferii din Romania. Legea rovinietei a fost modificata. Cei care sunt prinsi fara rovigneta vor plati cu 130 de lei mai putin. Legea, a fost adoptata marti in Parlament. Cea mai mare modificare a legii,  este faptul ca oamenii nu vor incasa o a doua penalizare pana […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro