Calea Gusteritei se inchide de luni

Hila Ovidiu

Incep lucrarile pe una dintre cele mai importante artere ale orasului. Calea Gusteritei va fi inchisa pe o portiune pana la finele anului. Vor avea loc interventii de modernizare a retelelor de utilitati iar mai apoi a carosabilului si trotuarelor.

20.03.2015 13:13

Lucrarile au o valoare de peste 6,5 milioane de lei. Toronsonul care va intra in lucru va fi inchis total traficului pana la finele anului. Pot fi folosite ca rute ocolitoare Strada Viitorului si celelalte stradute adiacente. Vor fi modificate si traseele mijloacelor de transport public. Astfel autobuzele de pe traseele 2, 10, 115 si 118 vor avea rute modificate. Autobuzele care circula pe traseul 2 isi vor prelungi la anumite ore itinerariul pana in Gusterita pe strada Podului. Capatul de linie din Gusterita va fi statia Smardan 2. autobuzele de pe traseul 10 vor avea capat de linie statia Sembraz in loc de Gusterita. Autobuzele de pe traseul 115 vor circula numai pana in sensul giratoriu de la Calea Gusteritei iar cele de pe traseul 118 vor pleca din statia Smardan 2 pe strada Podului-Stefan cel Mare-Balea-Coposu iar de acolo isi vor urma itinerariul obisnuit pana in zona industriala. Lucrarile de modernizare la Calea Gusteritei sunt parte a aceluiasi pachet in baza caruia au fost realizate lucrarile pe Otelarilor, Macaralei si Magheranului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Mondiala a Apei

Ziua Mondiala a Apei a fost sarbatorita mai devreme la Sibiu. Cu acest prilej Sistemul de Gospodarire a Apelor Sibiu a avut vineri actiuni de ecologizare in tot judetul. In oras a fost curatata Valea Sapunului. La strangerea gunoaielor au participat elevi ai Liceului de Arta si ai Liceului Henri […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro