Caldura mare

Hila Ovidiu

Ne asteapta un weekend fierbinte. Meteorologii anunta temperaturi de peste 30 de grade in majoritatea zonelor tarii. Pentru a ne proteja de arsita verii medicii ne dau si ei cateva recomandari.

Caldura revine in tara noastra. Dupa cateva zile in care ne-am lafait cu temperaturi de sub 26 de grade, disconfortul termic incepe sa isi faca simtita prezenta odata cu urcarea mercurului in termometre. In timp ce meteorologii ne anunta ca urmeaza un weekend cu temperaturi cuprinse intre 27 si 37 de grade, medicii ne invata cum sa ne ferim de caldura si cum sa nu ne deshidratam. De asemenea tot medicii mai recomanda sa ne imbracam in haine cat mai deschise la culoare si pe cat posibil sa avem capul acoperit in situatia in care trebuie sa iesim din case la mijlocul zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-au afisat rezultatele testelor nationale

Vineri la ora 14.00 s-au afisat rezultatele finale pentru evaluarea nationala. Dupa zile intregi de stress, contestatii si vociferari la adresa probei de limba romana apele par sa se linisteasca. In fond si la urma urmei, mai toti absolventii de ciclu gimnazial vor intra la un liceu. In Sibiu batalia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro