Caldura mare…

Hila Ovidiu

Sibiul a fiert marti la 30 de grade. Meteorologii au emis o avertizare de canicula valabila pana joi. Medicii spun ca pe o asemenea caldura e bine sa stam la umbra si sa evitam soarele.

ardeee!!!!Cand vine vorba de copii mici si sugari, ferirea de caldura excesiva este esentiala. E nevoie si de introducerea unor alimente noi, de hidratare corespunzatoare si de tinute cat mai lejere. Pentru cei mici palarioarele sunt obligatoriu. Pentru cei aflati in tabere alimentatia trebuie sa respecte riguros normele de igiena, sa fie proaspata, sa se asigure hidratarea corespunzatoare iar locurile de joaca trebuie neaparat sa fie amplasate la umbra. Pentru varstnici si bolnavi cronici medicii recomanda crearea unui ambient care sa nu suprasolicite capacitatea de adaptare a organismului, hidratarea cu apa plata sau ceai neindulcit, alimentatie compusa predominant din legume si fructe proaspete, evitarea alimentelor perisabile, evitarea circulatiei in miezul zilei cand temperaturile urca foarte mult iar acolo unde este cazul respectarea cu rigurozitate a tratamentului oferit de medicul curant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bani pentru Spital

Este oficial! Spitalul Clinic Judetean de Urgenta a castigat finantarea de 18 milioane de lei pentru realizarea unui Centru de Cercetare Medicala. Actele au fost deja semnate. Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu va fi primul din tara care va avea un centru ultraperformant de Cercetare Medicala. Centrul va […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro