Caldura mare

Hila Ovidiu

Sibienii s-au topit de caldura joi. In municipiu au fost inregistrate mai bine de 35 de grade la umbra. Avertizarea de cod galben varamane in vigoare si in zilele urmatoare, pana la 26 august. In aceste conditii medicii spun ca trebuie sa fim foarte atenti cu sanatatea noastra.

Europa se topesste de caldura, Romania fierbe la 40 de grade si nici Sibiul nu este ocolit de canicula. Pentru intreaga tara au fost emise avertizari de cod galben si portocaliu pentru temperaturi deosebit de ridicate. Codul galben emis pentru judetul nostru si-a intrat pe dep0lin in drepturi inca de la primele ore ale diminetii cand s-au inregistrat temperaturi de aproape 30 de grade. Mercurul din termometre a urcat apoi, spre pranz, lamai bine de 35 de grade la umbra. Asa ca nu e de mirare ca cei mici au transformat Piata Mare a orasului intr-un adevarat strand. Pentru a ne proteja sanatatea in astfel de zile toride medicii ne reamintesc sa bem cat mai multa apa, sa ne imbracam adecvat si sa consumam multe fructe si legume proaspete. Temperaturi de peste 35 e grade si avertizare meteo de cod galben vom mai avea pentru judetul nostru pana in data de 26 august inclusiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Drumetie cu final tragic

Fara suspiciuni de omor in cazul barbatului gasit cu mort o zi in urma in Muntii Fagaras. Cercetarile de la fata locului au aratat faptul ca acesta facea parte dintr-un grup de turisti ce aveau de gand sa faca o drumetie spre o cabana din zona. Pe drum barbatului i […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro