Calculator vs sport

Hila Ovidiu

Luni a debutat la Sibiu,  saptamana prevenirii criminalitatii. In prima zi a activitatilor de prevenire, politistii au desfasurat o serie de actiuni pe linia prevenirii delicventei juvenile. Intr-un mare centru comercial, au fost organizate o serie de actiuni al caror prinicipal scop il constituie atragerea tinerilor la cat mai multe activitati sportive.

 

La intalnire au participat elevi din unitatile de invatamant din Sibiu, politisti, dar si patru cluburi sportive din oras. Politistii spun ca saptamana prevenirii criminalitatii a inceput cu atragerea tinerilor catre sport si indepartarea lor de droguri si calculator. Statisticile arata ca ca o parte din infractiunile comise de tineri au fost savarsite, in afara orelor de curs, in timpul lor liber. Zeci de tineri de la mai multe scoli din Sibiu au asistat la demonstratii de karate, box, rugby si culturism.Pe raza judetului Sibiu, politistii vor organiza in urmatoarele zile o serie de actiuni menite sa previna si sa informeze cetatenii cu privire la infractiuni ca delicventa juvenila sau furtul din locuinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Biletele de avion mai ieftine

Bilete de avion la preturi rezonabile. Asta isi doresc reprezentantii Consiliului Judetean pentru cei care ar dori sa foloseasca Aeroportul International Sibiu pentru destinatii ca Spania, Italia, Germania, Grecia si multe alte tari europene. Daca proiectul Consiliului Judetean va fi implementat cu succes pretul unui bilet ar putea cobora pana […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro