Călăul Simonei Lasca a fost condamnat la închisoare pe viață

Hila Ovidiu

Medieşeanul care a ucis-o în luna martie cu mai multe lovituri de cuţit pe Simona Lasca, o tânără de 25 de ani,  a fost condamnat la închisoare pe viață de către Curtea de Apel Alba Iulia.Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au pronunțat sentința definitivă, condamnându-l pe autor la închisoare pe viață. De asemenea, autorul omorului trebuie să plătească familiei victimei daune în valoare de 500.000 de euro, potrivit adevărul.ro. Decizia a fost luată în urma recursului, după ce Tribunalul Sibiu îi acordase o pedeapsă de 22 de ani de închisoare.Crima pentru care Loza va plăti o viaţă întreagă s-a produs în luna martie şi a şocat prin modul în care tânărul a planificat, cu sânge rece, să  îi ia viaţa Simonei Lasca, tânăra de care devenise obsedat şi care îi era vecină.

Simona Lasca, ucisă cu mai multe lovituri de cuțit, era amenințată de mai bine de doi ani de agresor.

Tânărul de 31 de ani, care a omorât-o, după care a încercat să se sinucidă, devenise obsedat de fată și a amenințat-o de mai multe ori pentru că nu-i acorda atenție.

Potrivit procurorilor de pe lângă Tribunalul Sibiu, criminalul a încercat obsedant să obțină afecțiunea Simonei: o aștepta când venea de la serviciu aproape zilnic, îi oferea flori, îi lăsa bilețele în ușă, dar o și amenința pentru că tânăra avea un prieten și ”avea intenții serioase”. Cu toate acestea, nimeni din familie nu s-a plâns la Poliţie.

În seara tragediei, criminalul a intrat peste Simona în apartament, cand s-a întors de la serviciu, a lovit-o de mai multe ori cu un cuțit în zona inimii și a mâinilor, după care a vrut să se sinucidă. El scăpat însă cu viață, după ce a fost operat la Sibiu.Simona Lasca, ucisă cu mai multe lovituri de cuțit, era amenințată de mai bine de doi ani de agresor.Tânărul de 31 de ani, care a omorât-o, după care a încercat să se sinucidă, devenise obsedat de fată și a amenințat-o de mai multe ori pentru că nu-i acorda atenție.Potrivit procurorilor de pe lângă Tribunalul Sibiu, criminalul a încercat obsedant să obțină afecțiunea Simonei: o aștepta când venea de la serviciu aproape zilnic, îi oferea flori, îi lăsa bilețele în ușă, dar o și amenința pentru că tânăra avea un prieten și ”avea intenții serioase”. Cu toate acestea, nimeni din familie nu s-a plâns la Poliţie.În seara tragediei, criminalul a intrat peste Simona în apartament, cand s-a întors de la serviciu, a lovit-o de mai multe ori cu un cuțit în zona inimii și a mâinilor, după care a vrut să se sinucidă. El scăpat însă cu viață, după ce a fost operat la Sibiu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Panourile cu orarul Tursib, alimentate cu energie solară

Orarul autobuzelor Tursib este prezentat în zona centrală a oraşului pe casete speciale, alimentate cu energie solară, din luna august. Casetele sunt dotate cu senzori de lumină, iar corpurile de iluminat din interior se aprind seara. Sistemul este  alimentat de la un panou fotovoltaic de 50W, care se încarcă în […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro