Cadrele medicale nu sunt vinovate

Hila Ovidiu

Comisia de Etica si Deontologie Medicala din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu a analizat cu atentie cazul pacientului caresustine familia, ar fi murit la spital dupa ce a cazut de pe targa. Deocamdata medicii au stabilit ca pacientul nu a cazut de pe targa si nici nu a fost trantit de infirmier.

Acuzatile aduse personalului Spitalului Clinic Judetean de urgenta Sibiu in cazul unui barbat care ar fi decedat dupa ce ar fi cazut de pe targa, nu au fost confirmate. Comisia de Etica si Deontologie Medicala a spitalului sibian a stabilit ca acuzatiile nu sunt adevarate. Din Comisie au facut parte  Dr. Cipaian Calin Remus, sefii de sectii de la  Medicala I, UPU, Cardiologie I, ATI, Fizioterapie I, Obstetrica-ginecologie, dar si managerul spitalului,  Conf. Univ. Dr. Adrian Santa, care a avut statutul de invitat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avertismente de 1 Mai

Mult trambitata Lege a Picnicului nu i-a ars inca la buzunare pe amatorii de gratare. In mini-vacante de 1 mai, comisarii Garzii de Mediu impreuna cu jandarmii si politistii au patrulat in toate zonele fracventate de obicei de amatorii de gratare si i-au avertizat pe oamenii care nu au lasat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro