Cadouri traditionale

Hila Ovidiu

Vreti sa le faceti cadouri de Iepuras celor dragi dar nu stiti ce sa le cumparati? Ce ati zice de ceva traditional? La Galeriile de Arta Populara ale Muzeului Astra puteti gasi obiecte specifice sarbatorior pascale, toate confectionate manual.

Daca de sarbatoarea Nasterii Domnului cu totii indiferent de varsta il asteptam pe Mos Craciun, e firesc ca si de sarbatoarea Sfintei Invieri sa primim si sa oferim cadouri. Asa ca la fel ca si Mosul, Iepurasul este de aceasta data cel care vine cu daruri. Iar daca dumneavoastra va plimbati cu cosuletul gol in cautarea unui cadou deosebit, este bine sa stiti ca si Galeriile de Arta Populara ale Muzeului Astra s-au pregatit cu produse specifice sarbatorii pascale. La mare cautare in aceasta perioada sunt cosuletele ornamentale pentru Pasti si evident ouale incondeiate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se intorc acvilele tipatoare mici

Acvilele tipatoare mici, monitorizate in cadrul programului “Conservarea acvilei tipatoare mici in Romania”, implementat de Agentia Regionala pentru Protectia Mediului, sunt asteptate sa se intoarca si in judetul Sibiu. Angajatii ARPM care le monitorizeaza spun ca pasarile trebuie sa ajunga la sfarsitul acestei saptamani. Cercetatorii Agentie pentru Protecta Mediului Sibiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro