Cadouri pentru varstnici

Hila Ovidiu

Dulciuri, alimente si suveniruri pentru asistatii de la Azil. Batraneii de pe strada Cosbuc au primit marti de la reprezentantii Mitropoliei Ardealului mai multe daruri. Cei care le-au descretit fruntile bunicilor, au fost copiii de gradinita Sfantul Dimitrie, care au pregatit si un moment artistic.

Cei 80 de varstici de la Azilul de pe strada George Cosbuc din Sibiu, au primit marti, oaspeti. Mitropolia Ardealului, s-a gandit si in acest an la ei, si le-a facut o vizita. Parintele Consilier Nicolae Rusu impreuna cu micutii de la gradinita Sfantul Dimitrie, le-a oferit bunicutilor alimente si produse traditionale sarbatorilor pascale. De aici, reprezentantii Mitropoliei au plecat catre scoala speciala de pe Strada Filarmonicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Miei putini

Daca doriti ca in ziua de Pasti sa aveti miel pe masa, ar trebui sa va grabiti sa cumparati. Comerciantii spun ca 80 la suta din marfa a plecat catre export.  Pentru piata din Sibiu  au ramas in acest an foarte putini miei. La aflarea vestii, sibienii s-au inghesuit deja […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro