Cadouri de la Mos Craciun

Hila Ovidiu

Pana joi dimineata Mos Craciun va vizita toti copiii care au fost cuminti. Chiar in cursul acestei zile Mosul a fost vazut facand cumparaturi conform listei de dorinte a celor mici. De unde si-a facut provizii, va aratam imediat!

pusaMos Craciun a avut in acest an o misiune cat se poate de dificila. A fost nevoit sa umble prin mai toate colturile lumii pentru a cumpara cadourile pentru cei mici. Unul dintre cele mai inedite locuri de unde s-a aprovizionat a fost chiar in Piata Mica din Sibiu. Vorbim despre Galeriile de Arta Populara. De aici si-a umplut desaga cu papusi si moristi traditionale. Angajatii Galeriilor spun ca pana si clopoteii de la Sania Mosului au fost achizitionati de acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De ce am tinut post?!

Miercuri a fost ultima zi de post pentru crestini. In 25 ei vor primi cu bucurie vestea nasterii Mantuitorului. IPS Laurentiu Streza, Mitropolitul Ardealului ne spune care este semnificatia postului Craciunului. Postul Craciunului mai este denumit si postul bucuriei. Si asta pentru ca desi este unul destul de lung a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro