Cadou inedit de 8 Martie

Hila Ovidiu

Barbatii inspirati au oferit femeilor dragi un cadou cu totul inedit de 8 Martie. O firma din Sibiu le-a oferit posibilitatea sa transmita mesajele din inima pentru persoanele dragi, inscriptionate direct pe petalele florilor pe care le-au oferit in dar. Desi pare o “afacere” de sezon, reprezentantii firmei spun ca au tot anul comenzi de la oamenii care vor neaparat sa-si transmita mesajele si urarile intr-un mod inedit.

O firma din Sibiu a reusit sa-si atraga o sumedenie de clienti de 8 Martie, propunandu-le un cadou cu totul inedit: imprimarea pe petalele florilor. Astfel, cei mai inspirati barbati au ales sa ofere femeii iubite un cadou cu totul special: au imprimat mesajul direct pe petala florii pe care apoi au oferit-o in dar. Cei mai pretentiosi, au ales chiar sa imprime sigle, inimioare sau poze. Posibilitatile de inscriptionare sunt limitate doar de imaginatie si de dimensiunea petalei. Cum pretul unei astfel de manopere nu este deloc ridicat, astfel de cadouri se preteaza pentru orice fel de evenimente. Datorita fineti si curatetii, aceasta tehnologie de imprimare permite si inscriptionarea pe fructe, pentru cei care se gandesc de pe acum la cadouri trasnite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu de vegetatie extins la gospodarie

A vrut sa igienizeze terenul de langa casa, dar era cat pe ce sa aprinda o gospodarie din vecinatate. Este isprava unui barbat de la Valea Sevisului care a tras o spaima sora cu moartea cand a vazut ca datorita vantului, focul aprins de el se indreapta spe gospodaria vecinului. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro