Cadavru identificat

Hila Ovidiu

Barbatul gasit carbonizat saptamana trecuta intr-o masina la Mohu a fost identificat. Este vorba despre o persoana din sat pe care insa membrii familiei nu o dadusera disparuta. Omul obisnuia sa lipseasca de acasa ori de cate ori consuma bauturi alcoolice.

BUCURESTEAN - CRIMALa aproape o saptamana de cand localitatea Mohu a fost zguduita din temelii dupa ce in curtea unor localnici a fost gasit intr-o masina un trup carbonizat, s-a facut lumina! Trupul ars apartine unui localnic, vecin al celor in curtea carora se afla masina. Acesta obisnuia sa consume bauturi alcoolice si de cate ori facea asta evita sa se intoarca acasa. Asa se face ca membrii familiei acestuia erau obisnuiti cu disparitiile bunicului in varsta de 63 de ani. asa ca nu i-au reclamat niciodata disparitia la Politie. Batranul a murit intoxicat cu fum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cladire in litigiu

Muzeul Astra se afla la mana FDGR-ului cu una dintre cladirile in care functioneaza. Este vorba despre cladirea din Piata Mica numarul 11. Reprezentantii muzeului spera insa ca imobilul le va ramane in folosinta in continuare. Cladirea apartine Formului Democrat al Germanilor din Romania insa de ani buni functioneaza aici […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro