Bursa Generala a Locurilor de Munca

Hila Ovidiu

Vineri are loc la Sibiu si Medias prima mare bursa a locurilor de munca din acest an. Zeci de angajatori si-au anuntat deja prezenta. Pot aplica toti cei interesati sa isi gaseasca un loc de munca sau sa si-l schimbe pe cel actual.

bursaParticiparea la bursa este gratuita atat pentru cei aflati in cautarea unui job cat si pentru angajatori. Cei din urma se pot inscrie pana in dimineata de vineri cand se va deschide efectiv bursa. Zeci de agenti economici din judet si-au anuntat deja prezenta la editia de saptamana viitoare. Si asta pentru ca la o astfel de actiune se prezinta mult mai multi oameni interesati sa se angajeze sau sa isi schimbe actualul loc de munca. La Bursa de anul trecut au fost oferite sibienilor interesati de angajari aproape o mie de locuri de munca. Tot atunci, pe loc au fost selectate 114 persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scandal aplanat cu ajutorul mascatilor

Un accident rutier minor s-a transformat intr-un adevarat razboi in plina strada. Totul s-a intamplat la dumbraveni dupa ce un tanar a urcat la volan desi bause si nici nu avea permis de conducere si a lovit un pieton. In urma incaierarii intre cei doi implicati in accident si prietenii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro