Bugetul, prioritate pentru primarul inerimar

Hila Ovidiu

Imediat dupa ce a fost numita in functia de primar interimar, Astrid Fodor s-a si apucat de treaba. Prima prioritate este bugetul pe anul urmator. Bugetul pe 2014 a fost de peste 400 de milioane de lei.

02.12.2014 14:02Imediat dupa ce a fost numita in functia de primar interimar, Astrid Fodor si-a trasat si primele tinte. In ordinea importantei, pe primul loc este bugetul pe anul care vine. Dupa primele calcule se pare ca acesta va fi asemanator cu cel din 2014. Este pentru prima oara in istoria recenta a Sibiului cand in fotoliul de primar este o femeie. Astrid Fodor spune ca acest lucru nu are relevanta si ca importante sunt realizarile. Bugetul local din 2014 a fost de peste 409 milioane de lei. Din suma totala 106 milioane a fost pentru cheltuieli de dezvoltare. A fost mai mare cu peste 20 de milioane fata de cel din 2013 care a fost de aproximativ 380 de milioane de lei. Cresterea cea mai importanta a fost inregistrata insa in 2013. De bugetul din 2012 municipalitatea a avut finante cu aproape 45 de milioane mai mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putine locuri de munca

Inceputul de luna nu este tocmai un moment propice pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca. Saptamana aceasta doar 66 agenti economici sunt in cautare de forta de munca. Acestia ofera spre ocupare putin peste 170 de posturi. Prima saptamana a lunii nu vine cu vesti tocmai bune […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro