Bucuresteanca acuzata de proxenetism, arestata preventiv la Sibiu

Hila Ovidiu

Inca o proxeneta arestata preventiv. Femeia este acuzata ca ani de-a randul a obligat tinere sa isi vanda trupul iar mai apoi le-a luat banii castigati. Proxeneta risca pana la 10 ani de inchisoare. Politistii de la Investigatii Criminale au identificat si retinut in Sibiu o femeie acuzata de proxenetism. Pe numele acesteia Tribunalul Sibiu emisese mandat de arestare. Bucuresteanca arestata preventiv are 30 de ani si este acuzata de constituire de grup infractional, trafic de persoane si proxenetism.
Din informatiile politistilor rezulta ca aceasta, alaturi de alte 4 persoane, a exploatat in perioada 2011-2015 mai multe femei pe care le-a determinat sau chiar le-a constrans sa se prostitueze. Bucuresteanca le lua apoi toti banii pe care prostituatele reuseau sa ii obtina de la clienti.
Bucuresteanca risca intre unul si zece ani de inchisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Calendarul Zilei de 4 decembrie

1642 – A murit cardinalul Armand–Jean du Plessis de Richelieu, om politic ce a consolidat poziţia statului francez în Europa şi a sprijinit întemeierea Academiei Franceze (1635) (n.09.09.1585). 1679 – A murit filosoful britanic Thomas Hobbes (n.05.04.1588). FOTO: 1795 – S-a născut Thomas Carlyle, eseist, istoric şi filosof britanic (m.04.02.1881). […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro