Brazi confiscati in Medias si Gura Raului

Hila Ovidiu

Politistii au dat iama in hotii de pomi de Craciun. In urma controalelor facute joi au fost confiscati 100 de brazi. S-au aplicat amenzi de zeci de mii de lei.

In ultimele 7 zile politistii au confiscat cateva sute de brazi. Cea mai mare captura a avut loc in urma unor controale realizate in Medias si Gura Raului. Au fost confiscati 100 de pomi de Craciun.

Cele 7 persoane care au fost prinse comercializand brazi fara a detine documentele legale au fost amendati. Cei 100 de brazi au fost conficati.La Ocolul Silvic Medias au ajuns 75 de brazi iar restul au fost predati Ocolului Gura Raului. Politistii spun ca vor intensifica acest tip de controale pana dupa perioada Craciunului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari finalizate la Pneumoftiziologie

S-au incheiat lucrarile la Pavilionul I al Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu. Cladirea a fost complet reabilitata si modernizata. Unitatea medicala are de acum si un nou aparat de radiologie. Dupa mai bine de un an de la inceperea lucrarilor, Pavilionul I al Spitalului de Pneumoftiziologie a reintrat in functiune. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro