Bravo, elevilor nostri

Hila Ovidiu

Anul scolar trecut este unul bun din punct de vedere al rezultatelor. Sau cel putin asa spune seful ISJ Stefan Firu. Promovabilitatea la examane a fost mai mare, iar notele pe masura.

10La Sibiu dascalii isi fac cu adevarat treaba. Iar rezultatele se vad. Stefan Firu, seful ISJ Sibiu spune ca anul cu 13 la final a fost unul cat se poate de bun din punct de vedere al rezultatelor scolare. Au luat mai muti scolari note maxime la examene iar la BAC procentul de promovare a fost unul multumitor. Acesta spune ca la evaluarile nationale au obtinut media maxima 3 elevi. La examenul de maturitate o fetita a reusit sa obtina media 10. Importante este ca, spune inspectorul, au crescut atat numarul de medii de la 9 la 10 dar si numarul de absolventi din promotiile anterioare care au reusit sa promoveze cel mai greu examen de dinainte de facultate. Anul acesta reprezentantii ISJ spun ca spera rezultate si mai bune. Aproape 66 de mii de elevi s-au asezat in banci in prima zi de scoala a acestui an de studiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infractor german prins la Sibiu

Credeati ca doar romanii fura??? V-ati inselat. Politistii au prins la Sibiu un german dat in urmarire internationala. Ce-a facut barbatul de peste 60 de ani? S-a batut cu mai multi oameni, a furat o masina si s-a aciuiat in Romania pana cand la Sibiu i s-a infundat. Momentan este […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro