Branduri Transilvanene

Hila Ovidiu

Va e pofta de produse traditionale? Mergeti in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului. In weekend are loc acolo targul “Branduri Transilvanene”. Pe langa produsele pe care le puteti cumpara puteti asista si la demonstratii de maiestrie culinara traditionala.

brand

Tiimp de doua zile zona targului de tara din Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului se transforma intr-un adevarat targ de bucate traditionale. Isi prezinta marfa la Sibiu producatori traditionali din Alba, Arad, Maramures, Harghita, Hunedoara, Salaj, Sibiu si Teleorman. Printre preparatele cu mare priza la public se numara placintele, sucurile de mere eco, carnatii condimentati, painea la ţăst, palinca de Salaj si produse din carne de porc.
Targul se afla deja la cea de-a treia editie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fiscul executa silit insolventii

Noua lege a insolventei loveste fix in patronii ajunsi in dificultate. Conform noilor prevederi legislative fiscul are posibilitate a de a executa silit patronii firmelor aflate in faliment daca nu poate incasa nimic prin procedura de insolventa. Considerata de Guvern un succes, legea insolventei este o adevarata ciuma pentru patronii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro