Bradul de capatat nu se cauta…de frumusete!

Sibiul da chix anul acesta cu pomul de Craciun. Sibienii s-au aratat profund nemultumiti de inlocuirea bradului traditional. Acelasi subiect a dat apa la moara si valcenilor care au avut in sfarsit un motiv sa sa le intoarca sibienilor ironiile.

Oferit cadou, cu buna credinta, de catre o firma din Sibiu, bradul eco nu pare sa aiba efectul scontat. Iubitori de traditii din fire, sibienii s-au declarat profund nemultumiti de noul pom de Craciun. Imaginile si ironiile au curs rauri in mediul on-line. “Anul acesta o sa cantam o brad urat”, “Am ajuns de rasul intregii tari” , “Oare astia n-au vazut macar bradul de la Cisnadie de anul trecut?”, “Tinicheaua asta e laudatul brad de la Sibiu?” sau “La cat se fura din padurile noastre nu meritam si noi un brad natural?!” sunt doar cateva dintre descrierile care au insotit in mediul on-line imaginile care infatisau montarea bradului.

Pomul de Craciun din Piata Mare a dat apa la moara si celor care administreaza pagina de socializare a Primariei Valcea.Satul probabil sa indure ironiile sibienilor, unul dintre administratorii paginii a scris ca, citam:”Cel mai trist si urat brad de Craciun se afla montat acum in Piata Mare a Sibiului.”

Ulterior, ca “sa dreaga busuiocul” reprezentantii municipalitatii valcene au venit cu o explicatie oficiala in care s-au delimitat de spusele adminului de pagina facebook.

Ceva mai greu de „dres busuiocul”  va fi totusi in Piata Mare a Sibiului dat fiind faptul ca, daca vor sa faca o schimbare, autoritatile locale mai au la dispozitie mai putin de 24 de ore pana la deschiderea Targului de Craciun.  In lipsa de solutii oamenii  s-au apucat sa impodobeasca actualul pom.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS