Bosnieci trimisi acasa

Hila Ovidiu

Au venit in Romania cu viza pentru cinci zile dar au uitat sa mai plece. Vorbim despre patru bosnieci prinsi stand ilegal in Sibiu. Acestia au fost amendati si li s-a cerut ca in termen de trei zile sa paraseasca tara.

Celor patru bosnieci pare sa le fi placut tare mult Romania si mai cu seama Sibiul dat fiind faptul ca au venit la noi in tara cu o viza de tranzit pentru doar 5 zile, dar au uitat sa mai plece. Planurile lor au fost insa zadarnicite de catre Politistii Inspectoratului General pentru Imigrari, biroul Sibiu in cooperare cu sectorul local al Politiei de Frontiera. In timpul unor verificari de rutina, oamenii legii i-au gasit pe straini si le-au inmanat Comunicari de parasire a tarii. Acestia au la dispozitie maxim trei zile sa isi ia talpasita de pe teritoriul Romaniei. Mai mult, cei patru au fost si amendati. Politistii fac apel la toti cetatenii straini aflati pe raza judetului nostru sa respecte legislatia in domeniu, sau acolo unde este cazul, pentru orice problema sa se adreseze Biroului pentru Imigrari din Strada Revolutiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

3 furturi intr-o zi

Apropierea sarbatorilor ii face pe multi sa intre in magazine dar sa fure, nu sa cumpere. Este si cazul a doua femei si un barbat care au incercat sa sustraga produse alimentare si nealimentare din trei societati comerciale. Cei trei au fost prinsi de paznicii magazinelor si dati pe mana […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro