BOOKenthal…la Palat

Hila Ovidiu

Muzeul National Brukenthal gazduieste in acest sfarsit de saptamana Targul de carte BOOkenthal. 40 de edituri au venit in curtea palatului sa ofere iubitorilor de lectura nu mai putin de 50 de mii de titluri. Evenimentul se desfasoara pana in 27 mai.

Nu mai putin de 50 de mii de volume poposesc in aceste zile la Sibiu pentru a face deliciul iubitorilor de lectura. Inca de la primele ore ale diminetii in fata Palatului Brukenthal troneaza o carte imensa menita sa ii imbie pe toti sa arunce un ochi la Targul de carte BOOKEnthal. Iar sibienii n-au stat prea mult pe ganduri. Oamenii au fost incantati sa gaseasca volume deosebit de interesante indiferent ca este vorba despre carti de literatura sau de specialitate. Targul se desfasoara pe o suprafata de 60 de metri patrati in curtea Muzeului National Brukenthal si va ramane aici pana duminica 27 mai.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Portilor Deschise la CNGL

Evenimente unul si unul la Colegiul National Gheorghe Lazar din Sibiu. Acestia au sarbatorit Ziua Portilor Deschise. Pe parcursul intregii zile, elevi, parinti, cadre didactice si toti cei interesati au putut vizita liceul. Colegiul National Gheorghe Lazar in colaborare cu Asociatiunea Astra au organizat vineri editia 2012 a Zilei  Portilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro