Blogerul Tudor Stefan Popa dat in judecata pentru ca i-a filmat pe cei care ii ridicau masina

admin 2

Unul dintre cei mai cunoscuti blogeri din Transilvania si unul dintre cei mai activi arhitecti ai judetului, a postat astazi pe pagina sa de facebook urmatorul mesaj:

Ironic sau nu, în 1 aprilie am fost dat în judecată de o polițistă locală din Sibiu pentru că s-a simţit jignită de comentariile anonime din Ora de Sibiu şi Turnul Sfatului. Nici voi nu înţelegeţi care e legătura?

Va prezentam intreg materialul postat de Tudor Stefan Pop pe site-ul sau cemerita.ro:

Ironic sau nu, în 1 aprilie 2015, am fost dat în judecată de o polițistă locală din Sibiu. I s-o fi părut un lucru amuzant și o păcăleală bună să înceapă un proces la care nu avea de gând să se prezinte la nici o înfățișare, că doar nu o costa nimic.

Poate mai țineți minte articolul ăsta:

Am luat-o pe cocoaşă de la cei ce ridică maşinile. Şi nici măcar nu am parcat neregulamentar!

h, doamnei Dubleșiu Mihaela, polițista locală al cărei nume nu am vrut să îl amintesc la momentul publicării articolului respectiv (pentru că doamna credeam că e total neimportantă, subiectul video-ului din articol fiind cu totul altul), i s-a părut o cale bună de a scoate niște bani de pe spinarea mea. Dar nu oricum, ci găsindu-mă vinovat pentru comentariile răutăcioase postate de necunoscuți pe alte site-uri care au preluat video-ul meu: Ora de Sibiu și Turnul Sfatului.

Da, ați înțeles bine: nu am publicat numele ei, i-am blurat fața în video, comentariile nu erau postate de mine, site-urile unde comentatori răutăcioși sunt la ordinea zilei nu sunt ale mele și nu am legături cu ele, dar cu toate astea, Dubleșiu mi-a cerut mie 15.000 lei daune morale pentru că… ea a avut un comportament total inacceptabil pentru un polițist local.

MATERIALUL INTEGRAL VA RECOMANDAM SA-L CITITI AICI:

2 thoughts on “Blogerul Tudor Stefan Popa dat in judecata pentru ca i-a filmat pe cei care ii ridicau masina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ceapa intre sanatate si longevitate

La popoarele care consuma multa ceapa – bulgarii de exemplu – speranta de viata, desigur, se concretizeaza in numarul mare de centenari. Persoanele care consuma zilnic doi bulbi de ceapa, fierti sau La popoarele care consuma multa ceapa – bulgarii de exemplu – speranta de viata, desigur, se concretizeaza in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro