Blocaj pe DN 1

Hila Ovidiu

Circulatia pe DN 1, in afara localitatii Bradu a fost blocata total mai bine de o ora joi dupa-amiaza, din cauza unui sofer imprudent care a provocat un accident in lant. Trei autoturisme au fost implicate in evenimentul rutier si trei persoane au suferit rani usoare.

Evenimentul rutier s-a petrecut pe fondul vitezei excesive si ar fi putut avea urmari foarte grave. Un sofer grabit nu a redus viteza in curba, a patruns pe contrasens si a acrosat un autoturism care, la randul lui, a lovit un al treilea vehicol. Din fericire 3 persoane au fost ranite doar usor in urma accidentului. In urma evenimentului rutier DN 1, in apropierea localitatii Bradu a fost blocat mai bine de o ora, pana cand politistii au efectuat masuratorile la fata locului iar  carosabilul a fost degajat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Taierea ierbii ...singura solutie pentru a scapa de capuse

Taierea ierbii este singura masura recomandata de specialisti pentru a scapa de problema capuselor. Desi mai bine de 600 de oameni au fost intepati pana la ora actuala, cei care se ocupa de aceasta problema spun ca folosirera insecticidelor nu este o solutie. Problema capuselor este una intens dezbatuta de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro