„Blocada” a bagat spaima-n infractori

Hila Ovidiu

Politistii din intreaga tara au declansat „Blocada” o actiune pentru prevenirea fapteor antisociale cat si pentru siguranta rutiera. In doar o saptamana la Sibiu au fost intocmite zeci de dosare penale si s-au dat mai bine de o mie de amenzi. Actiunea va continua la nivelul intregii tari pana la finele acestei luni.

imagesLa aceasta actiune numai in judetul nostru au fost angrenati mai bine de 500 de politisti de la ordine publica, serviciul rutier, investigatii criminale, transporturi, arme sau actiuni speciale. Din cele aproape 40 de infractiuni constatate 5 au fost de natura judiciara, alte 5 la regimul armelor si munitiilor iar restul la regimul circulatiei. 32 dintre acestea au fost constatate in flagrant. Pe langa dosare penale politistii au impartit si amenzi. 1191 la numar. 140 au fost pentru tulburarea linistii si ordinii punlice sau comert ilicit si alte 4 la transportul in regim taxi sau inchiriere. Cele mai multre amenzi, aproximativ o mie au mers catre zona rutiera. Peste 400 de soferi au fost sanctionati pentru viteza excesiva, 2 pentru depasiri neregulamentare si alti 5 pentru alcool la volan. Dintre cei trasi pe dreapta aproximativ 70 au ramas fara permis de conducere. Valoarea totala a amenzilor este de aproape 230 de mii de lei. politistii au mai retras 12 certificate de inmatriculare si au confiscat marfa in valoare de aproape 9 mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Goana dupa rechizite

Chiar daca scoala incepe abia peste o luna de zile parintii si cei mici consulta deja oferta de rechizite. Magazinele de profil au rafturile doldora de produse specifice, care mai de care mai atragatoare pentru cei mici. La mare cautare sunt ghiozdanele cu personaje Disney. Cu o luna inainte de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro