Blestemul ariciului

Hila Ovidiu

Cinemateca Astra invita publicul sibian la unul dintre cele mai profunde documentare romanesti realizate in ultimii 20 de ani. Vorbim despre „Blestemul ariciului”, un film a carui regie este semnata de catre Dumitru Budrala.

Documentarul spune povestea derulata pe 5 ani a unei familii de rromi cu posibilitati materiale reduse si aduce in fata publicului viata si mentalitatea acestor oameni dincolo de aparente. Pelicula prezinta o realitate cruda, in care lupta pentru supravietuire este actorul principal. Membrii familiei umbla dintr-un sat in altul pentru a face rost de bani de o paine desfasurand diferite activitati dintr-un sat in altul. Subiectii documentarului isi traiesc insa viata in continuare dupa aceleasi reguli si credinte specifice. Documentarul semnat de catre sibianul Dumitru Budrala a avut succes international. A fost selectionat in fectivaluri de prestigiu din Europa, America de Nord, America de Sud, Asia si Africa. Sibienii il pot urmari joi de la ora 19.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cine a "prins" un loc la Consiliul Judetean

Biroul Electoral Judetean a finalizat numaratoarea voturilor si pentru Consiliul Judetean. Primii in top la numarul de voturi sunt cei de la PNL urmati de PSD si FDGR. Marii castigatori si-au adjudecat 13 mandate de consilieri, cei de pe locul II 12 iar cei de pe locul III 8. Reprezentantii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro