Biroul Electoral de Circumscripție Sibiu aduce la cunoștință publică următoarele

stiri redactie

Având în vedere cele câteva cazuri de infectare cu COVID-19 confirmate la Tribunalul și Judecătoria Sibiu, precum și mai multe suspiciuni de îmbolnăvire existente la acest moment, în urma consultării cu reprezentanții DSP Sibiu și în baza recomandărilor primite, întreg personalul urmează a fi testat în zilele următoare, inclusiv președintele, locțiitorul și judecătorul membru din cadrul BEC Sibiu.

Potrivit dispozițiilor art. 4 alin. 5 din Hotărârea nr. 1/12.09.2020 a Biroului Electoral Central, ședințele birourilor și oficiilor electorale ”se pot desfășura și în sistem de videoconferință”.

În acest context, pentru siguranța colegilor și a publicului nostru și pentru a elimina orice risc de transmitere, precum și pentru a asigura deplina și eficienta funcționare a BEC Sibiu, președintele acestei autorități a decis, cu consultarea membrilor, ca la ședințe participarea judecătorilor să se facă în sistem de videoconferință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Situaţia Covid în judeţ

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 5151de persoane (dintre care4861adulți și 290copii).Până la data curentăau fost vindecate 2780 de persoane, iar192persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro