Bilant partial de incasari din taxe si impozite

Hila Ovidiu

18 milioane de la persoane fizice si 14 de la persoane juridice. Atat ar fi strans municipalitatea sibiana din taxe si impozite pana la finele primului trimestru, daca data scadenta nu ar fi fost prelungita. Guvernantii au decis insa extinderea termenului pana in luna iunie.

In total s-au incasat peste 32 de milioane de lei, mult mai mult decat pana acum. Este insa de la sine inteles ca sumele au crescut odata cu cresterea impozitelor. Pana la momentul de fata s-au efectuat aproape 99 de mii de plati. Lor li se adauga inca aproape 10 mii provenite de la persoane juridice. Cel mai probabil pana in 30 iunie, data scadenta a acestui semestru, incasarile vor continua sa creasca.

 

Anul trecut spre exemplu, pana dupa jumatatea lunii martie se stransesera aproximativ 15 milioane de lei. In 2014, 11 milioane pana la inceputul lunii martie. Vorbim despre sume provenite doar de la persoane fizice. Per total in 2013 de exemplu, in primele 3 luni ale anului municipalitatea sibiana a incasat 36,6 milioane de lei iar in 2012 26,5 milioane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Expozitie de reptile exotice la Sibiu

Expozitia de reptile de la Casa Albastra si-a innoit colectia! Printre vedetele expozitiei se numara si sarpele rosu regal, exemplar similar cu cele folosite in filmul “Avionul cu serpi”. Cei care trec pragul expozitiei pot nu doar sa admire exemplare de reptile exotice ci si sa le cumpere pe unele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro