Bilant la ITM

Hila Ovidiu

Francisc Torok, directorul ITM Sibiu a facut bilantul pe pimele patru luni ale acestui an. Pentru aceasta perioada, inspectorii au efectuat peste 2.000 de controale, au descoperit peste 14.000 de deficiente si au acordat peste 7.000 de sanctiuni.

2.091 controale, 7.308 sanctiuni, 491 de amenzi in valoare de aproape un  milion de lei. Asa s-ar traduce, in cifre, activitatea inspectorilor ITM Sibiu in primele 4 luni ale acestui an. Bilantul a fost prezentat chiar de catre directorul ITM Sibiu, Francisc Torok. Din pacate, rata de incasare a acestor amenzi date de ITM Sibiu, niciodata nu a depasit 16%. Iar in cazul in care agentii economici sanctionati nu isi platesc amenzile catre ITM, acestea ajung la ANAF, care incepe procedura de executare silita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se inchide strada Malului

Dupa strada Raului a venit si randul strazii Malului sa fie inchisa temporar traficului. Motivul este acelasi. Racordarea la carosabil a noului pod de peste Cibin. Strada va fi inchisa pana la finele lunii. Strada Malului va fi inchisa din 15 si pana in 31 mai. De saptamana viitoare insa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro