Bilant fiscal

Hila Ovidiu

S-a incheiat perioada in care taxele si impozitele locale puteau fi platite fara penalizari. Cei care nu au platit pana acum vor da cu 2 la suta mai mult lunar din suma pe care o au de achitat.

ghisee-taxe-si-impoziteSibienii au achitat catre municipalitate aproape 89 de mii de lei in primele 9 luni ale anului. De la persoane fizice s-a incasat suma de aproape 32 de milioane de lei. s-au facut peste 158 de mii de operatiuni. Incasarile au crescut fata de anul trecut cu 0,16 la suta. De la persoanele juridice s-au incasat peste 57 de milioane de lei, bani proveniti din 10.793 operatiuni de plata. Cresterea pe acest segment este de 7,39 la suta. Si asta in conditiile in care in ultimii ani taxele si impozitele locale nu au fost majorate. Cei care nu si-au platit pana acum darile catre stat vor fi nevoiti sa achite penalizari. Acestea sunt de 2 la suta pe luna din suma pe care o au de achitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bani pentru afacerile tinerilor

15 mii de tineri au beneficiat pana acum de programul de finantare pentru inceperea unei afaceri. Acestia au primit dupa ce si-au depus proiectele pana la 10 mii de euro, finantari nerambursabile. Cei care vor sa beneficieze de aceste facilitati trebuie sa indeplineasca anumite conditii. Datele facute publice de catre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro