Biciclista lovita de cal

Hila Ovidiu

O plimbare cu bicicleta s-a terminat prost pentru o sibianca de 47 de ani. Femeia a fost lovita de un cal. Ranile au fost destul de grave asa ca femeia a fost internata in spital.

acc bicicleta

Accidentul s-a produs in Gura Raului la orele pranzului. De vina pentru producerea nefericitului eveniment este un gurean de 51 de ani care in timp ce conducea un atelaj hipo pe o strada din localitate. Femeia a fost destul de grav ranita,asa ca a fost transportata de urgenta la Spitalul din Sibiu. Aceasta a ramas internata sub supravegherea medicilor. Carutasul a fugit de la locul accidentului. Barbatul este acum cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului vara incuviintarea oamenilor legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elevi premia(n)ti

Peste 450 de scolari au primit marti premii de la Primaria Sibiu. Vorbim despre elevi care au participat la olimpiadele judetene si nationale si care au reusit sa obtina rezultate deosebite. Valoarea premiilor date scolarilor a fost de peste o suta de mii de lei. Banii provin din bugetul local. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro