Biciclist ranit mortal in urma unei traversari neregulamentare

Neatentia l-a costat viata pe un barbat in varsta de 62 de ani din Medias. In timp ce mergea cu bicicleta, omul a vrut sa traverseze neregulamentar si a fost lovit din plin de o masina! Ranile suferite i-au fost, din pacate, fatale!

In ciuda faptului ca barbatul a primit ingrijiri medicale la fata locului, a fost stabilizat si transportat de urgenta la spitalul mediesean, acesta s-a stins in cele din urma. In urma impactului cu autoturismul biciclistul a suferit un traumatism cranio-facial sever.

Politistii spun ca tragicul eveniment rutier ar fi putut fi evitat daca barbatul ar fi circulat cu prudenta si ar fi traversat printr-un spatiu special amenajat.

Oamenii legii ii sfatuiesc pe biciclisti sa circule numai pe marginea carosabilului si sa fie echipati cu veste reflectorizante pentru a putea fi observati se soferi. Orice manevra se face doar dupa semnalizarea cu mana asupra intentiei de viraj si numai dupa ce biciclistul se asigura ca a fost observat si inteles de catre participantii la trafic.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS