Bibliovacanta a ajuns la final

Hila Ovidiu

Emotii, imbratisari calde si lacrimi de fericire. De asta au avut parte cei care au participat vineri la inchiderea programului Bibliovacanta. Voluntarii Bibliotecii Judetene Astra au marcat momentul finalizarii programului de vara printr-un program artistic.

Muzica, veselie, teatru, poezie, emotii si lacrimi de fericire. Acestea au fost ingredientele care au transformat festivitatea de incheiere a programului Bibliovacanta desfasurat de catre Sectia pentru Copii si Tineret a Bibliotecii Judetene Astra. Copiii au cantat, au dansat, au jucat in minipiese de teatru si au prezentat publicului mai multe surprize. Din data de 17 septembrie tinerii voluntari  se vor intoarce in banci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CJ vrea asfaltarea drumului catre Sadinca

Consiliul Judetean doreste sa dea bani pentru a facilita accesul la Manastirea Sadinca. Mai exact, suma de aproape 343 de mii de lei care revine judetului in urma rectificarii bugetare ar putea fi directionata catre asfaltarea drumului de aces la manastire. Propunerea ar trebui insa sa treaca de votul consilierilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro