Biblioteca Astra Iubeste…cartile

Hila Ovidiu

De miercuri Biblioteca Astra Iubeste…cartile si invita toti sibienii sa se infrupte din lecturile publice ce vor avea loc pe perioada derularii noului proiect. Pana in decembrie, in fiecare luna sibienii sunt invitati sa descopere pe rand, poezia, proza sau dramaturgia. Biblioteca Astra Sibiu vine cu o noua provocare pentru toti iubitorii de lectura si ii invita sa..iubeaca. Nu este insa vorba despre orice tip de iubire ci despre draggostea de…carti. In aceasta seara a avut loc lansarea proiectului “ Biblioteca Astra Iubeste”
In fiecare luna sibienii vor fi invitati sa descopere cate un tip de literatura. Pe langa poezie, teatru si carte religioasa atelierele de lectura vor mai contine si literatura pentru copii, literatura clasica universala, romane initiatice, descrieri din calatorii, carti tehnice, literatura darkfantasy si multe alte carti de bun gust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident pe DN 14

Accident in Sura Mare. De vina pentru producerea evenimentului rutier a fost o soferita care a calcat prea tare pedala de acceleratie. Femeia a ajuns la spital cu rani grave. Traficul in zona s-a desfasurat cu dificultate pentru mai bine de o ora. Accidetul s-a produs la kilometrul 9, la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro