Bazar in scop caritabil

Hila Ovidiu

Bazar in scop caritabil. Curtea colegiului National Samuel von Brukenthal a gazduit sambata un minitarg organizat de catre femeile din Clubul Oamenilor de Afaceri. Banii stransi vor fi folositi ca finantare pentru proiecte sociale.

Bazarul organizat de catre femeile din Clubul Oamenilor de Afaceri este deja la cea de-a patra editie. Prin aceasta actiune doamnele incearca sa ajute financiar derularea mai multor proiecte sociale. Spre exemplu, in ultima perioada toti banii stransi din astfel de activitati au fost directionati catre modernizarea gradinitelor. In cadrul bazarului s-au vandut cafea, prajituri de casa, haine si multe alte produse. Banii stransi vor merge tot catre o gradinita.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Paziti-va locuintele

Acasa este locul in care ne simtim cu totii protejati si in siguranta. In momentul in care persoane necunoascute intra in “refugiul” nostru, este ca si cum cineva ne-ar maltrata. Tocmai de aceea oamenii legii ne sfatuiesc sa ne luam toate masurile de precautie pentru a ne proteja locuintele impotriva […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro