Bauti la volan

Hila Ovidiu

O actiune de amploare desfasurata la sfarsitul acestei saptamani, de catre politistii rutieri, pe linia prevenirii consumului de alcool la volan, s-a soldat cu permise suspendate si dosare penale. Patru soferi care au avut tupeul de a uca la volan dupa ce au consumat cantitati insemnate de alcool sunt cercetati penal.

 

O actiune desfasurata de catre politistii rutieri sibieni pe linia prevenirii si combaterii consumului de alcool la volan i-a lasat pe multi soferi fara permis, iar altii s-au ales chiar cu dosare penale. Fie ca au ales drumurile comunale sau strazile din oras, patru conducetori auto care au baut bine iar apoi au urcat la volan nu au avut cale de scapare. Politistii rutieri i-au oprit in trafic, iar apoi i-a „recompensat” cu cate un dosar penal, pentru inconstienta de a consuma alcool la volan. Oamenii legii ii avertizeaza pe soferii teribilisti si pe cei indragostiti de licorile lui Bachus ca astfel de actiuni se vor desfasura periodic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Si romii merg la scoala!!!

Vor sa mearga la scoala. Mai multi dintre copiii declarati de etnie roma din judet au reusit sa ocupe un loc intr-unul dintre liceele sibiene. Tinerii au concurat pe locurile special creeate pentru ei in fiecare clasa a IX. Si copiii de etnie roma vor sa mearga la scoala si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro