Batuti la un pahar

Hila Ovidiu

Trei persoane au ajuns in spital dupa ce o discutie amicala, purtata la un pahar de tarie, s-a transformat intr-o bataie in toata regula. Toate cele trei victime au fost batute de un individ cu care au stat la baut si care este acum cercetat penal de catre politisti.

Calculati-va alcoolemia prin SMS. Este provocarea pe care o lanseaza soferilor Inspectoratul General al Politiei Romane. Concret, IGPR continua seria actiunilor preventive cu o noua campanie. In cadrul acestei campanii a fost lansata si o aplicatie inedita pentru telefonul mobil. Aplicatia pentru telefonul mobil este foarte simpla, si le permite soferilor sa afle cam la cat timp dupa ce au consumat alcool pot urca din nou la volan, pentru a evita sa porneasca bauti la drum. Cu un singur SMS la 1267 si completarea unor date referitoare la varsta, tipul de bauturi alcoolice consumate, cantitatea si perioada de timp in care alcoolul a fost consumat, oricine poate sa afle in cat timp va avea din nou alcoolemia legala, adica 0 la mie. Politistii rutieri va previn insa ca acest test se bazeaza pe date strict stiintifice si nu are cum sa tina seama de rganismul fiecarui individ in parte. Cel mai bine e sa nu consumati alcool atunci cand intentionati sa conduceti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elicopterul SMURD a intervenit de urgenta la Sibiu

O femeie de peste 83 de ani  a fost transportata astazi de urgenta la Targu Mues cu un elicopter SMURD, dupa ce a facut infarct. Paramedicii de pe elicopter au dus o adevarata lupta contra-cronometru pentru a salva viata femeii, care era in stare grava. Medicii sibieni si paramedicii de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro