Batut si talharit de prietenii de pahar

Hila Ovidiu

Talharit de proprii prieteni. A patit-o un sibian. In casa omului au venit doi cunoscuti, au baut alaturi de gazda mai multe pahare de alcool, iar apoi l-au agresat pe cel din urma si i-au furat telefoanele mobile, actele si banii pe care i-au gasit in portofel. Din fericire hotii au fost prinsi.

indexPolitistii au fost alertati chiar de victima. Sibianul a sunat la Sectia 1 de Politie si a anuntat faptul ca din propria casa i-au fost sustrase doua telefoane mobile si portofelul cu bani si acte. Ajunsi la fata locului oamenii legii au gasit victima aproape inconstienta din cauza loviturilor aplicate de catre agresori. Asa ca mai intai politistii au anuntat ambulanta si abia apoi s-au apucat de ancheta. Barbatul le-a povestit anchetatorilor ca in casa sa au venit 2 cunoscuti sub pretextul ca ar dori sa cumpere de la acesta un telefon mobil. Victima de 34 de ani i-a cinstit pe cei doi cu mai multe pahare de alcool. Nu a putut insa sa le dea mai multe detalii cu privire la ce s-a intamplat dupa aceea. Dupa plecarea celor doi omul a constatat insa ca ii lipsea portofelul si cele doua telefoane mobile. Oamenii legii au refacut firul evenimentelor si au constatat ca agresiunea si mai apoi talharia s-a produs in jurul orei 22.00. Barbatul in cauza a reusit sa ii anunte pe politisti abia in apropiere de ora 04.00 dimineata. Legiuitorii au reusit sa puna in scurt timp mana pe cei doi agresori cu varste de 24 si 29 de ani. Cei 2 barbati au fost prezentati instantei in cursul acestei zile cu propunere de arestare preventiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Modificare de program

Atentie, sibieni! Serviciul de evaluare a persoanelor adulte cu handicap isi modifica de marti programul. Masura a fost luata pentru a veni in sprijinul celor carora nu puteau ajunge la ghisee in intervalul orar 08.00-16.00. Serviciul de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap isi va schimba de miercuri programul de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro