Batut in camp

Hila Ovidiu

Un barbat de 48 de ani din Darlos  a fost snopit in bataie in plin camp. Omul era cu animalele la pascut cand doi consateni au tabarat asupra lui, pe fondul unor neintelegeri mai vechi.

Barbatul  se afla cu animalele la pascut si isi vedea linistit de treaba cand cei doi consateni in varsta de 24 si 33 de ani, cu care a avut unele neintelegeri in trecut, au tabarat asupra lui. Agresorii l-au snopit in bataie, apoi au disparut. Victima a depus plangere la politie, iar cei doi batausi au fost repede identificati de oamenii legii. In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale de care va avea nevoie barbatul agresat, politistii vor stabili si incadrarea juridica a faptei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Viteza i-a lasat fara permis

559 de sanctiuni contraventionale aplicate si 16 permise de conducere suspendate. Asa arata bilantul actiunilor desfasurate de politistii rutieri pe linia combaterii vitezei excesive la volan. Actiunea s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute, atat in municipiu, cat si pe drumurile nationale. Actiunea pe linia combaterii vitezei excesive la volan desfasurata […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro