Batut de soarta

Hila Ovidiu

Are o sumedenie de boli si abia face rost de bani pentru medicamente. Un tanar in varsta de 27 de ani cere sprijin celor care vor sa il ajute cu suma de 300 de ron pe luna. Acestia sunt banii care l-ar tine in viata pentru urmatorii ani. Pentru ca nu ii are, baiatul e la un pas de moarte.

Leonard Maghyra are 27 de ani si locuieste intr-un azil din Medias. Baiatul asufera de ulcer, oligofremie, hepatita cronica virala cu virus V, hernie si ciroza. Tratamentul il costa 300 de lei lunar, bani pe care nu si permite. Tatal sau a murit mama nici nu vrea sa auda de el, fiind abandonat de mic intr-un centru de plasament. De curand a primit si un certificat de handicap dar pensia care ii va intra in cont in fiecare luna este de doar 33 de lei. Cine doreste sa il ajute pe Leonard cu cat poate este rugat sa depuna o suma cat de mica in contul:

RO36 RNCB 0231 0888 5552 0001

Deschis la BCR pe numele Leonard Maghyra.

Cine doerste sa il contacteze personal poate suna la 0757.205495

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Tineretului la Sibiu

In 2 Mai, Sibiul  va sarbatori Ziua Nationala a Tineretului. Ajunsa la editia a 8-a, manifestarea isi propune desfasurarea unor actiuni prin care comunitatea sibiana sa constientizeze forta artistica si valoarea tinerilor talentati. Majoritatea evenimentelor cultural artistice si sportive vor avea loc in Parcul Sub Arini. Evenimentul este cofinantat de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro