Batranii si femeile care poarta bijuterii la vedere sunt vizati de infractori

Hila Ovidiu

Majoritatea talhariilor se produc pe timp de noapte sau pe strazile laturalnice. Politisti va avertizeaza sa fiti prudenti si sa va ascundeti pe cat puteti bunurile de valoare.

Odata cu inceperea sezonului cald, se inregistreaza o crestere a infractionalitatii stradale, in special a talhariilor comise prin smulgerea bijuteriilor si telefoanelor mobile. Aceste bunuri sunt principala tinta a talharilor deoarece constituie obiecte relativ usor de sustras si de valorificat. Inainte de a iesi pe strada, luati in calcul faptul ca siguranta dumneavoastra poate depinde si de alegerile in materie de vestimentatie si accesorii pe care le-ati facut in ziua respectiva. Politistii va recomanda sa evitati sa va expuneti pe strada bunuri cu valoare mare telefoane mobile, bijuterii sau altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Actiuni in trafic pe toate drumurile nationale si comunale

Agentii de circulatie vor actiona pentru identificarea soferilor care depasesc neregulamentar, nu poarta centura de siguranta sau nu acorda prioritate de pietoni. Numarul mare de amenzi si permisele de conducere retinue, ii determina pe politistii sibieni sa actioneze non stop. Agentii de circulatie vor actiona pentru identificarea soferilor care depasesc […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro